Grote internationale Poppenhuis & Miniaturenbeurs
Large international Dollshouse & Miniatures Event
Groβe Internationale Puppenhaus & Miniaturen-Messe
21 & 22 oktober 2017
Zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 gaat de tweede editie van het grootste evenement ter wereld op het gebied poppenhuizen, poppenhuisminiaturen, poppen en teddyberen,  plaatsvinden in Nederland!  De bekende centraal in Nederland gelegen evenementenlocatie Brabanthallen zal dan omgetoverd worden tot het bruisende hart met exclusief speelgoed voor volwassenen.

In 2017 bestaat deze grote internationale beurs 27 jaar
met voor het tweede jaar een omvangrijke uitbreiding met een vloeroppervlak van ca. 4.000 m2. exclusief voor een grote internationale poppenhuizen en miniaturenbeurs! Daarnaast vindt apart de poppen en teddyberenbeurs plaats eveneens op ca. 4.000 m2. Samen bundelen we dit evenement tot een ongekend paradijs voor verzamelaars en hobbyisten inclusief een groot horecaplein op een vloeroppervlak van ca. 8.000 m2 met totaal zo’n 350 deelnemers. Dat betekent voor de bezoekers een bijzondere wandeling van 1500 meter verkoopstands boordevol artikelen die tot de verbeelding spreken!

Deelnemers uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Denemarken, Oostenrijk, Rusland, Spanje, Frankrijk, Oekraïne, USA, Canada en Zwitserland
staan voor verrassend ambachtelijk en kunstzinnig werk alles vanzelfsprekend op schaal gemaakt.

De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een poppenhuis willen maken. Voor de verzamelaars presenteren deelnemers afkomstig uit Europa en ver daarbuiten hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppenhuizen en bijbehorende miniaturen, maar ook antieke poppenhuizen en toebehoren zullen niet ontbreken.

Er staat een grote plattegrond in de hal opgesteld bij de informatiestand. Een deelnemerslijst  wordt in de maanden voor de beurs op deze website gepubliceerd. In oktober de plattegrond.
Er komen tevens bordjes op de tafels te staan met de naam van de deelnemer en standnummer om het zoeken voor  bezoekers te vergemakkelijken.

De Brabanthallen in Den Bosch zijn uitstekend bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland, bovendien ligt Eindhoven Airport op slechts 20 autominuten en het centraal station op 10/15 minuten loopafstand. KLIK HIER voor de looproute.

Voor de fans van poppenhuizen en miniaturen in Nederland en België worden tourbussen ingezet met diverse opstapplaatsen en
vanaf het centraal station  ‘s-Herto-genbosch rijdt iedere 20 minuten een pendelbus ingezet door onze organisatie, wij vragen een bijdrage van slechts € 2,- voor een retourticket (a.u.b. gepast betalen aan de chauffeur). Klik hier voor meer informatie PENDELBUS.

Twee beurzen voor de prijs van één!
Bezoekers ontvangen een zeer aantrekkelijke korting op de entreeprijs: via een abonnement op onze gratis e-mail nieuwsbrief ontvangt men  korting van 40% op de reguliere entreeprijs van       € 10,- U betaalt dan slechts € 6,- p.p.  De kortingsbon wordt in de maanden voor de beurs als bijlage via de nieuwsbrief verzonden. Abonnee worden kan via de website door alleen uw e-mailadres in te vullen KLIK HIER Via de voorverkoop kost een ticket € 6,95 p.p. voor bestellen. De ticketservice start in januari 2016 voordeel: niet bij de kassa in de rij maar meteen doorlopen naar de controlepost bij de hal en uw papieren ticket inleveren. Parkeren bij de Brabanthallen kost € 8,- voor de hele dag, een ticket automaat staat in de entreehal. In de entreehal bij de garderobe kunt u lage en hoge bedragen pinnen. Openingstijden, entreeprijzen en adres: Zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 17.00 uur  en zondag 22 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.
Reguliere entreeprijs € 10,- per volwassenen € 8,- voor 65+ kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene.

Het adres van de parkeerplaats voor bezoekers direct naast de hal is
:                                    Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch Nederland.
Ook minder validen willen graag genieten van de beurs. Dat is niet altijd even makkelijk. De paden zijn ruim genoeg (3 meter breed) maar door de grote bezoekersaantallen met name op de zaterdag is het voor rolstoelgebruikers niet altijd even gemakkelijk om overal goed bij te komen. Tijdens de zondag is het over het algemeen rustiger dan op de zaterdag. De keuze is vanzelfsprekend aan uzelf. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om er even een dagje tussenuit te gaan en met een stralende lach thuis terug te komen! Er zijn zes invalidenparkeerplaatsen voor de entreehal (Stadsentree) De Brabanthallen heeft geen rolstoelen ter plekke te huur of beschikbaar.
Op deze website staan hotelaanbiedingen, routebeschrijvingen, tourbusreizen, pendelbussen, deelnemersinformatie en bezoekersinformatie. Heeft u nog vragen e-mail of bel ons gerust: info@poppenhuisbeurs.com of 0031 (0)578 628767 uw contactpersonen zijn Suzan en Paul.
Foto: Bibamini's
Foto: Dateman Books
Foto: De Stolp
Foto: The Dollshouse Builder
Tollgate Miniatures
Foto: Omgardens
Foto: Anita Waijer
Foto: WAM Miniaturen
Foto: Stella Que Passa
Foto: Ria Odijk
Foto: Angelique Majoor Angel`s Little Ones
Bekijk veel meer foto's en klik op Pinterest!
Foto: Babywinkel van Aat en Joke Oukes
Foto: Dienke Cazemier / Belljar Miniatures
Foto: Dee-Daw Designs The Featherstone Hall Hotel
Foto: 't Tafereeltje - Jenny Aerts
Taxi Centrale Den Bosch 073 333 3333
Taxi Den Bosch 24 uur Airport  06 22593180
Taxi Service Den Bosch 073 611 2323
Taxi Den Bosch (Airport) 073 6446019
Taxi Den Bosch 073 613 3333
Taxi den Bosch (Airport) 073 612 1800
Taxi van Alebeek 073 521 3939
Taxibedrijf van Rooij 073 641 6464
Taxibedrijf J. Brouwers 073 631 3131